Lithuanian
English
Pусский
Produktai įvairioms maisto pramonės šakoms

VAISIŲ IR DARŽOVIŲ PRAMONĖ

RŪGŠTIKLIAI, KONSERVANTAI, ANTIOKSIDANTAI


Citrinų rūgštis ir jos druskosAskorbo rūgštis (vitaminas C)Natrio benzoatasSorbo rūgštis, kalio sorbatasPieno rūgštis ir jos druskosObuolių rūgštisVyno rūgštisNatrio acetatas


HIDROKOLOIDINIAI STABILIZATORIAI IR TIRŠTIKLIAI


PektinaiKarageninaiCeliuliozės dariniai (CMC)Želatina skaidrinimuiNatūralus ir modifikuotas krakmolasGuaro gumaKsantano guma

SPECIALŪS MIŠINIAI


Vitaminų mišiniaiMineralų mišiniaiMišiniai su mikroelementaisEnergetiniai mišiniai

 

KONCENTRUOTO MAISTO GAMYBA

KVAPO IR SKONIO STIPRIKLIAI


Natūralūs aromataiAromatai identiški natūraliemsIvairių rūšių mononatrio glutamatas (MSG)Natrio ribonukleotidaiMielių ekstraktaiHidrolizuoti augaliniai proteinai (HVP), skysti ir milteliais:
- baziniai
- įvairių skonių

HIDROKOLOIDINIAI STABILIZATORIAI IR TIRŠTIKLIAI


PektinaiKarageninaiCeliuliozės dariniai (CMC)Želatina
standartinai (180-300 Bloom)
tirpi žemoje temperatūroje (CRYOGEL)
Natūralus ir modifikuotas krakmolasKrakmolo dariniai - riebalų pakaitalaiGuaro guma
Ksantano guma

RŪGŠTIKLIAI, KONSERVANTAI, ANTIOKSIDANTAI


Citrinų rūgštis ir jos druskosAskorbo rūgštis (vitaminas C)Sodium benzoateNatrio benzoatasSorbo rūgštis, kalio sorbatasPieno rūgštis ir jos druskosNatrio acetatasGliukono rūgštis d-laktonas (GDL)

EMULSIKLIAI


Nuriebalinto lecitino milteliaiLecitinaiEnzimais hidrolizuoti lecitinaiRiebiųjų rūgščių mono ir digliceridaiRiebiųjų rūgščių esteriai

NATŪRALŪS PRODUKTAI


Sojos miltai: riebūs, nuriebalinti, skudinti, fermentiškiSkaldytos sojų pupelėsSojos pupelių tirščiaiKviečių gemalaiBulvių celiuliozė

AUGALINIAI RIEBALAI


Sukietinti kokoso aliejaiFrakcionuotas palmių aliejusPieno riebalų pakaitalaiLauro riebalai priskirti koncentruotiems ledams

FOSFATAI


Fosfatai ir jų mišiniai, naudojami kaip purikliaiFosfatai ir jų mišiniai, naudojami kaip medžiagos, apsaugančios nuo sudžiūvimo

PIENO PRODUKTAI


Koncentruotų riebalų milteliaiPaviršinių dangų bazėsKremodaros ir putodaros medžiagos tirpiems produktams

KOMPONENTAI ir MIŠINIAI


Taurinas, kreatinas, kofeinas, L-karnitinasMišiniai, susidedantys iš:
- vitaminų
- mineralinių medžiagų
Mikroelementai

SALDIKLIAI


Acesulfamas KAspartamasSacharinas

NATŪRALŪS DAŽAI


Riboflavinas (vitaminas B2)

PIENO PRAMONĖ

EMULSIKLIAI


Skysti lecitinaiNuriebinto lecitino milteliaiLecitinaiEnzimais hidrolizuoti lecitinaiRiebiųjų rūgščių mono ir digliceridaiRiebiųjų rūgščių esteriaiRiebiųjų rūgščių sacharozės esteriai

HIDROKOLOIDINIAI STABILIZATORIAI ir TIRŠTIKLIAI


PektinaiKarageninaiCeliuliozės dariniai (CMC)Želatina
Standartiniai (180-300 Bloom)
Tirpūs žemoje temperatūroje (CRYOGEL)Natūralus ir modifikuotas krakmolasKrakmolo dariniai - riebalų pakaitalaiGuaro gumaKsantano gumaInulin Frutafit®Frukto-oligosacharidai Frutalose®

RŪGŠTIKLIAI, KONSERVANTAI, ANTIOKSIDANTAI


Citrinų rūgštis ir jos druskosSorbo rūgštis, kalio sorbatasPieno rūgštis ir jos druskosGliukono rūgštis d-laktonas (GDL)

FOSFATAI ir LYDYMO DRUSKOS


Fosfatai, pirofosfatai, natrio ir kalcio polifosfataiFosfatų mišiniai, naudojami kaip lydymosi druskos ir emulsinės druskos - Kasomel

FERMENTAI IR FERMENTŲ PREPARATAI

RAUGO KULTŪROS

TESTERIAI IR PRIETAISAI PIENO INHIBITORIAMS ŽYMĖTI

AUGALINIAI RIEBALAI


Kakavos sviesto pakaitalai, naudojami ledų glaistų gamybojePieno riebalų pakaitalaiSukietinti kokoso aliejaiLauro riebalai skirti koncentruotiems ledams

GAIVIŲJŲ IR ALKOHOLINIŲ GĖRIMŲ GAMYBA

AROMATAI

Natūralūs ir natūraliems identiškiSkonio emulsijos ir pagrindai


SPECIALŪS MIŠINIAI

su vitaminaissu mineraliniais komponentais
energetiniai
su mikroelementais

RŪGŠTINGUMO REGULIAVIMO MEDŽIAGOS, KONSERVANTAI, ANTIOKSIDANTAI

Citrinų rūgštis ir jos druskosAskorbo rūgštis (vitaminas C)Natrio benzoatas iš DSMSorbo rūgštis, kalio sorbatasPieno rūgštis ir jos druskosObuolių rūgštis

HIDROKOLOIDINIAI STABILIZATORIAI ir TIRŠTIKLIAI


PektinaiKarageninaiCeliuliozės dariniai (CMC, MC, HPMC) Želatina
- standartinė (180-280 Bloom)
Natūralus ir modifikuotas krakmolasGuaro gumaInulin Frutafit®Frukto-oligosacharidai Frutalose®

CUKRAUS PAKAITALAI, SALDIKLIAI

AspartamasAcesulfamas K Natrio sacharatasNatrio ciklamatasSaldiklių mišiniai



RIEBALŲ PRAMONĖ

EMULSIKLIAI

Skysti lecitinaiNuriebinto lecitino milteliaiLecitinaiEnzimais hidrolizuoti lecitinaiRiebiųjų rūgščių mono ir digliceridaiRiebiųjų rūgščių esteriai

HIDROKOLOIDINIAI STABILIZATORIAI ir TIRŠTIKLIAI

Pektiniai SLENDID©200Želatina
- standartinė (130-280 Bloom)
Natūralus ir modifikuotas krakmolasKrakmolo dariniai - riebalų pakaitalaiInulin Frutafit®Frukto-oligosacharidai Frutalose®

RŪGŠTIKLIAI, KONSERVANTAI, ANTIOKSIDANTAI

Citrinų rūgštis ir jos druskosAskorbo rūgštis (vitaminas C)Natrio benzoatasSorbo rūgštis, kalio sorbatasPieno rūgštis ir jos druskos

SPECIALŪS MIŠINIAI



su vitaminaissu mikroelementais

KEPIMO PRAMONĖ

EMULSIKLIAI

Skysti lecitinaiNuriebinto lecitino milteliaiLecitinaiEnzimais hidrolizuoti lecitinaiRiebiųjų rūgščių mono ir digliceridaiRiebiųjų rūgščių esteriaiPoliglicerolio poliricinolio rūgštis (PGPR)Riebalų rūgščių sacharozės esteriai

HIDROKOLOIDINIAI STABILIZATORIAI ir TIRŠTIKLIAI

PektinaiKarageninai Celiuliozės dariniai (CMC)Želatina
- standartinė (180-280 Bloom)
- tirpi žemoje temperatūroje (CRYOGEL)
Natūralus ir modifikuotas krakmolasKrakmolo dariniai - riebalų pakaitalaiAgarasGuaro gumaInulin Frutafit®Frukto-oligosacharidai Frutalose®

RŪGŠTIKLIAI, KONSERVANTAI, ANTIOKSIDANTAI

Citrinų rūgštis ir jos druskosAskorbo rūgštis (vitaminas C)Natrio benzoatasSorbo rūgštis, kalio sorbatasPieno rūgštis ir jos druskosNatrio acetatasGliukono rūgštis d-laktonas (GDL)

ENZIMAI ir MEDŽIAGOS KEPIMUI


A-amilazėGliukooksidazėHemiceliuliazėAukšto glutationo lygio neaktyvios mielės - bakezyme RX

NATŪRALŪS PRODUKTAI

Sojų miltai: riebūs, skrudinti, fermentiškiSkaldytos sojų pupelėsSojos pupelių tirščiaiKviečių gemalaiBulvių celiuliozė

KVAPO ir SKONIO STIPRIKLIAI

Natūralūs aromataiAromatai identiški natūraliemsMielių ekstraktai

MIŠINIAI

Koncentruotų riebalų milteliaiPaviršinių dangų bazėsMišiniai kepiniams ir kremams


KONDITERIJA

EMULSIKLIAI

Skystas lecitinasNuriebinto lecitino milteliaiLecitinaiEnzimais hidrolizuoti lecitinaiRiebiųjų rūgščių mono ir digliceridaiRiebiųjų rūgščių esteriaiPoliglicerolio poliricinolio rūgštis (PGPR)

HIDROKOLOIDINIAI STABILIZATORIAI ir TIRŠTIKLIAI

PektinaiKarageninai
celiuliozės dariniai (CMC)
Želatina
- standartinė (180-280 Bloom)
- tirpi žemoje temperatūroje (CRYOGEL)
Natūralus ir modifikuotas krakmolasKrakmolo dariniai - riebalų pakaitalaiAgarasGuaro gumaInulin Frutafit®Frukto-oligosacharidai Frutalose® 

RŪGŠTIKLIAI, KONSERVANTAI, ANTIOKSIDANTAI

Citrinų rūgštis ir jos druskosAskorbo rūgštis (vitaminas C)Natrio benzoatasSorbo rūgštis, kalio sorbatasPieno rūgštis ir jos druskosNatrio acetatas

ENZIMAI

A-amilazė GliukooksidazėHemiceliuliazėSpecialios paskirties enzimai, pvz.: vaflių gamybai, krekeriams ir t. t.

NATŪRALŪS PRODUKTAI

Sojų miltai: riebūs, skrudinti, fermentuotiSkaldytos sojų pupelėsSojos pupelių tirščiaiKviečių gemalaiBulvių celiuliozė

MIŠINIAI

Koncentruotų riebalų milteliaiPaviršinių dangų bazės
AROMATAI

Natūralūs aromataiAromatai identiški natūraliems

MĖSOS / PAUKŠTIENOS / ŽUVIES PRAMONĖ

AUGALINIAI PROTEINAI

Funkciniai koncentratai - Arcon FM/SJ/SPaviršiniai sojos proteinų izolatai - Pro Fam 648/646Injekciniai sojos proteinų izolatai - Pro Fam 974/977Sojos proteinai - Arcon T and TVP

AROMATAI

Aromatų mišiniai įvairiems produktams: kumpiui, pusryčių mėsai, dešroms, emulsiniams produktams, paštetams, greito paruošimo maistuiAromatai kapsulėmis - Granuseal

SKONIO ir KAVAPO STIPRIKLIAI

Mononatrio glutamatas - MSGHidrolizuoti augalų proteinai (HVP) - skysti ir milteliais - ExterAromatizuoti hidrolizuoti augaliniai proteinaiRibonukleotidai Ekstrahuotos mielės

KONSERVANTAI

Natrio laktatas - Galaflow, pieno rūgštis - GalacidKalio sorbatas, sorbo rūgštisNatrio izoaskorbatas, askorbo rūgštis

FOSFATAI


Fosfatai ir fosfatų mišiniai marinavimui – „Carnal“, ir rūkytos mėsos produktams – „Abastol“

STABILIZATORIAI

Natrio citratas, citrinos rūgštisNatrio acetatasGliukono rūgštis d-laktonas (GDL)Gliukozė, laktozė

EMULSIKLIAI

Riebiųjų rūgščių mono ir digliceridai - Radiamuls CitremLecitinas skystas ir milteliais

HIDROKOLOIDAI

Įvairių rūšių ir specifikacijų kiaulių želatina bei hidrolizuota želatina, naudojama kaip gyvulinių proteinų šaltinisNatūralus ir modifikuotas krakmolasKarageninai

Kontaktai

Saulius Sugintas
Produktų grupės vadovas

Tel. 8-46 42 00 69
GSM: 8-687 85 233
e-mail: saulius.sugintas(at)brenntag.lt

nuorodos
REACH Mes siekiame įgyvendinti REACH reikalavimus Plačiau